Sao Paulo, Brasil

*Dansk version findes længere nede i teksten.

3.rd family visit from DK    17 – 22-Nov. 2019

   The journey has reached its last station. Traveling down from Lima, Peru to Andrea and Thomas in Sau Paulo is almost like making the tour’s final step, which is home to DK in a week’s time. Due to Lima theft of hardback with passport, camera etc., I had to postphone departure from there (visit to DK consulate for temp. passport needed to enter next country), and Karen and I then came on the same night flight two days later.

   Grand cousin Thomas was at GRU Airport, when we landed. First the most beautiful airport after the Olympics a few years ago, so great road outside the ring road, which otherwise makes driving into Sau Paulo from outside difficult, the more than 50 km for this “farm”. We were warmly welcomed by our nice family, who keep families bonds together.

   After breakfast a walk the Pet Zoo around to see all the animals and new things. Mondays have no guests, but otherwise comes school classes and at weekend parents with children. Now it’s a little bit after hard days. Then the BLOC must be finely polished before named FINAL. One of us (Svend and Karen) sleeps at a horse hotel 1/2 km away, as Andrea’s father Elias, 87, sleeps here too. Being in need of care.

   The “farm” is a colorful place everywhere and after breakfast and now lunch, we have used the time to stroll through the areas of animals of all kinds and enjoying painted wall surfaces with animal motifs. Everything creative, idyllic and genius. This is written in the private part of their entreprises. Andrea operates Accounts and Cafeteria, Thomas the Zoo itself (see www.ciadosbochos.com.br). Both with 15 employees each.

   The five remaining days of the project; “An eighty years old last Round the World Voyage“, in addition to getting to know the SP (Saopaulo) in principle, will be used to prepare a final interview with Louise, DR life-style expert. There is a great deal of choices for me to make, but Louise and her Camera colleagues have shown strong positions, and I have tried from Bangkok over Queensland to Santiago to live up to Louise’s strict demands for authenticity, as good as I can. The fine experience eg with friends, at Backpacker hostel etc, and through the tireless efforts of camera colleagues, I can only be happy. No one has yet perished from hard, professional work, as I recall.

    A picture draws, that we find ourselves in a lax period of quality, where nations all need to see themselves in the mirror and get their finger out. Many a taste can be explained, only not the most relaxed . Let us raise the bars, all of them?

Sao Paulo, Brazil     

Pet farmen – http://www.ciadosbichos.com.br/  

   Tiden løber. Fem dage tilbage af 55. En strækning ud af otte! Herlige at være på vej tilbage til Hjemmet? Ja, men endnu bedre at skrive om en dejlig REJSE, og at sidde her ved morgenkaffe hos Andrea & Thomas i deres børne Zoo i Sao Paulos udkant med skoleklasser ude i gang med at lære om dyr.

   Nu kan jeg med glæde overse, HVAD det var, jeg gjorde. I dag skal vi med Thomas og søster Annette ind at opleve Byen, i morgen kommer familiens gode ven Marcello til at hygge om os. Os er Karen, min vidunderlige rejsekammerat, som i nat har sovet på et fint og flot rideskolehotel ude i skoven vel en km væk. Jeg her hos familien. En dejlig fordeling. Vi kan familiekramme og Karen hvile.

På den måde generes de kræfter igen, som var ved at være næsten væk. Batteriet var vist fladt?

   For sammen at kunne slutte med en flot BLOC, itsmesvend, kom Karen ud fra København til Santiago, Chile for at følges ad de sidste tre stræk hjem. I Santiago var også Louise og Egon fra TV (tidligere Bangkok og Queensland). Selvom de arbejde i døgndrift, tror jeg vi alle fire ”labbede” et ekstraordinært fredfyldt gammelt backpacker Hostel ”Happy Hostel Hotel” i os, samt nød Chiles store og flotte (imposante) hovedstad med Andes bjergene bag sig. En åben by, men med folkevrede og oprør lige om hjørnet?

   Karen er ikke direkte med inde i TV’s ”Firs årig går Jorden rundt , men det støtter, når vi sammen oplever og kan tale om, at Vorherre nu og da redder en igennem situationer (er sket 5-6 gange).. Desuden er jeg slet ikke endnu med i, at raffinere BLOC’en, blot at skrive oplæg, men jeg må se at komme med i færdiggørelse. Nu da er mit fotoapparat også stjålet er Karens mobil så ved at sprænges, idet hun tager tonsvis af billeder.

   Tilbage til emnet. Efter, at have været ked af det eller tom indvendig nogle dage, er jeg klar til at leve videre. Karen og, Andrea begge alle gode gamle fædre, som jeg så er i samme båd med. Morgenmaden står på bordet, og en ny dag er forude!

   Skal man rejse Jorden rundt gennem otte lande? Nej, kun hvis man ikke kan lade være. (husk forsikringer). Det er Yesterday, today and tomorrow! Hårdt som ”alene i Vildmarken”, kun klimaet kan være mildere. Resten er “same, same“. Hård kamp med hygiejne, tøjvask, slæb. Jeg har engang prøvet ø-kuller!

-fortsat 20.   Frokost med venner i Andrea’s cafeteria, serveret af kokkene. Haven fuld af familier med børn. Vi skulle ellers i gang med ”kontordrift”, med facebook, BLOC og e-mails. Heldigvis er Karen som professionel lynhurtig på tasterne/programmerne. En hård ting er at søge i tonsvis af billeder efter de bedste til at understøtte emner og tekster. Embu, kendt kunstnersted fra sidste gang, er en af SP regionens første byer og værd at gå rundt i. Thomas vil stille chauffør i udsigt.

   Fredag 17:45 er der afgang mod Europa for mig. Karen med British Airways mandag, 2 dage senere.

PS: Sidste station her i store, dejlige, fredelige omgivelser (50 etagers SP City som baggrund) er en lise for sjælen på vej mod Kastrup. Rejsen sættes i et roligt perspektiv, selvom rygsækken skal på nakken endnu en gang. Vi gjorde den sidste tur over op over ækvator med 5 timers mellemlanding i Lissabon for blot 2 ½ år siden.

1 thought on “Sao Paulo, Brasil”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top