ROCKHAMPTON (“Rocki”), Australia – Mission completed. 27th of Oct. 2019

*Dansk version længere nede i teksten

I came here as a point on my “ALENEDOM” route, to say goodbye to dear friends.

Seven years after Hanne was with me, it evolved same way. This time Jennifer and Scott’s flock of caring children had grown from two to four. Mon and Dad (Dorinda and Ennis) still active. It was great!

   The extra PROJECT, travelling Roma to Emerald, 3-400 km, on the merci of others, succeeded in a fantastic way, Jason 59 (with a charming wife Tracey and 4 to 7 children) picked me up around midday at the outskirt of Roma, drove us through the fine Dividing Range mountains and at sunset we were there. UNBELIVABLE!

Don!t do it.

   Two hours of standing in the wayside (vertical sun and 40 degree) had taken its told, and I slept unconsiones. Early up 04:45 to catch the Greyhound bus Eastwards to Rockhampton through a similar beautiful part of the Dividing Range. 2 km long coaltrains to the Coast.

   No Pick-up, so a long walk over a wide bridge to a peaceful Backpacker place.

Rockhampton (“Rocki”), Australien – mission er fuldført. 27. okt. 2019

Jeg kom her som et punkt på min “ALENEDOM” rute, for at sige farvel til kære venner.

   Syv år efter, at Hanne var sammen med mig, udviklede det sig på samme måde. Denne gang var Jennifer og Scotts flok omsorgsfulde børn vokset fra to til fire. Mom og Dad (Dorinda og Ennis) stadig aktive. Det var fantastisk!

   Det ekstra projekt, at tommelfingre Roma til Emerald, 3-400 km, på andres nåde, lykkedes på en fantastisk måde. Jason 59 (med en charmerende hustru Tracey og 4 til 7 børn) samlede mig op omkring middag i udkanten af Roma, kørte os gennem de  fine ”Dividing Range” bjerge og ved solnedgang var vi der. UNBELIVABLE!

Gør det endelig ikke efter!

   To timers stående i vejkanten (vertikal sol og 40 grader) havde taget sin pris, og jeg sov bevidstløst. Tidlig op 04:45 for at fange Greyhound bus østpå til Rockhampton gennem en lignende smuk del af de adskillende bjerge. 2 km lange kultoge til kysten.

   Ingen pick-up, så en lang gåtur over en lang bro til et fredeligt Backpacker sted.

PS: Dividing Range adskiller hele Queens Land og New South Wales’ flodsystemmer med Murray flodudløb nede ved Adelaide og så et system øst på til Gold Coast.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top