Leaving Bali soon

Tandjung Sari var det lille sted, vi for 50 år siden havde som udgangssted for scooterture Bali rundt. Indkøb af dejlige 60 cm høje “Balipiger” udskåret i træskærerbyen Mas. Otte to-etagers hytter med kun netafskærmning øverst oppe. Gammalangmusikken at dysse os i søvn alt mens røg bølgede gennem landsbyens palmer. Ingen elektricitet. Nu er ALT anderledes.Revet ligger buldrene kilometer ude fra sandstranden og tidevand er to meter.

Familier Greve og fra Hjørring lod mig fotografere ekstrem velvære.

Tandjung Sari er nu fem-stjernet, tror jeg? Et værelse kan koste kr. 3.500. Ikke om ugen. Billederne taler for sig selv.Selv var jeg flyttet fra Swasika til Swastika Bungal ows, men med adgang til førstnævntes tre svømmebasiner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top