Sanur Beach – Bali, Indonesian.

Flyvetur herned var lang og kun med asiater ombord. Kunne jeg huske noget som helst om for 50 år siden?   Nej, der er ved første øjekast intet af det eksotiske tilbage. Trafik er voldsom. Dobbelt rækker af motorcykler parkeret langs fortove. Det må jeg ud at se nærmere på, samt se, om jeg skal finde et andet/billigere hotel. Skulle måske havde bestilt hjemmefra? Stedet hedder Swastika Bungalows, men måske der også er Swastika Guest House?   Sanur landsbygaden her ser ved første øjekast OK ud. Hvor stranden ligger må der undersøges. Haven her er fuld af Hawaii træer i blomst.   

Kl. er 18:30 og det er mørkt ude. Der er en større pool i haven, nej der er minsandten 3 stk..

KH

1 thought on “Sanur Beach – Bali, Indonesian.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top