DAGBOG Bangkok (- fra RWT 2019)

Pyh ha!
Megabyer gror nådesløst. Man kan vel også sige, at de sover aldrig. Ankomst hertil nem. Immigration. Manglende hoteloplysning fik ”en af Kongens tjenere” (ung) til at spille med musklerne. Gl. kørekort etc. fik ham til at falde ned. Det blev til taxa grundet den store rygsæk. Toget er jo allerede fyldt, når det kører til perron. Mac var ved at lukke op. Fik rum til højre for (spisested). Sov 4 timer. Ellers programlægning.

Hoteller, kontakter, Pattarin, Fuu etc. Bogen ”Being Mortal” skal nok komme til at vise sig værdifuld. Livet er helt anderledes, når man
som firs-årig ikke mere er ”mainstream”. Meget er nu tungt. Et bykort er nærmest kun reklamer.
HVOR er hoved trafiknettet i BKK, som det var så enkelt før?
Pludselig går de op for en, hvorfor rejsebureauer tiltrækker hr. og fru Hansen. Man skøjtes udenom problemer (fejl og tab af tid, penge mm.).
Måske vil det vise sig godt, at BKK er start?
Dagens arbejde, udover at sikre kontakter og aftaler, bliver at besøge Hotel Navalai (In Love) ved floden vest for Khao San. Vores Soi Sailom hjem gennem 2+4 år skal nok også rundes?

HVEM er det, dette skrives til? Nå, jeg må se at komme mig over savn af Hanne! Her hjælper det at fem børnebørn er så empatiske. Afgang var så fuld af kram, kram. Underlig, at nu er det dem, der er rollemodeller for mig, hvad kærlighed angår? Godt, at vi oplevede La Santa sammenhold.

-fortsat 11:10
Fik kaffe halvt nede af Jim Thomsen gaden hos Moonlis, det moderne Bangkok. Blev i helt godt humør ved at se noget så smukt! Tager nu bus 15 eller 47 ovre ved MBK ned til Navalai/In Love for at checke. Mac og hans ven vil klare selve BOOKING. Mine thai-venner vil komme til middag der søndag kl. 17 (thai tid?). Mac/ Paul vil følge op på Prasart og Soi Sailom.

Er så hjemme fra vellykket Hotel besøg. Mac følger op i morgen. Nu er Louise glad. Det burde hun i hvert fald være. Kongen har vist været død i et år, så der øves store parader på Floden. Pool på taget er bare meget lækker.
Mangler mange EDB ting at få til at virke. Nu har jeg fikset netværk men…
Hovedpine efter de sidste par dagen er væk, og suppe virker fint.

Den bog, jeg fik: -being Mortal, giver mig en del glæde. Det meste er lige til at overføre til Danmark og til at grine af. Mine erfaringer går jo også fyrre år tilbage. Jeg vil glæde mig til at fortælle Louise, hvor lidt I har lyst til at presse mig til at blive hjemme? Det kan man ikke, og så vil I jo hellere ha’ mig hjem igen!

Jeg elsker FREEDOM og nu ALENEDOM.
Voksenleg indlæres i institutioner. Fri leg er at kravle op i et træ og falde ned! Thea Bak Jensen har vist skrevet derom. Som barn rutchede jeg ned af ydersiden på ti m. høje grantræer. Herligt. Ar på knæ kan vises frem for interesserede? Dypkoger er endnu ikke kommet op af rygsæk og 3 i 1 pulverkaffe ikke købt. Nu er kl. 8:30 her, og jeg vil se at få endnu en god søvn. Så må flere problemer knækkes i morgen
Over and out!

2 thoughts on “DAGBOG Bangkok (- fra RWT 2019)”

    1. it is imprving dy by day. Come back in two weeks time. I love if you could go on viewing. I am home in Denmark by now, and I am working on all missing parts. Translations included.
      love from svend

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top