Don´t do it AGAIN!

Dansk tekst findes længere nede i teksten.

Emerald 24, October 2019

It´s all over. Emerald reached!
However, there is no doubt that my legs are in fine shape. I just stood by the road outside Roma´s city boundary, but in sun and heat (40 degrees C.) and with all people passing. Then came JANUS, 50 years old, a butcher in EMERALD. Father of four children plus three foster children. Running now and then down to Melbourne after a load of meat (8 ts).

I went out to the driver’s side and introduced me. Asked where he was going to?

Think: He SAID EMERALD, and I had to beat in the car door many times. It became a great good afternoon 3-400 km without a house accept in a few cities. Up through the Dividing Range Mountains, which, as watersheds, divide East and West rivers. Here, Aboriginals had many of their sacred places in these beautiful mountains.

I would never have been able to walk more than 1 km. foolish, but nice.
I did, I think, have done a lot to have our Lord with me? Have slept alone, I mean sleeping in my own hotel. Met with two x Jutland girls on their way to campers in NZ. We, Louise, Dan and I, are little together at 15 hrs. Then they fly home via Brisbane.

I think about what is going to happen to me from tomorrow. Train or bus out to the Coast (Gladstone), the same down to Brisbane.
Maybe advance Auckland a few days with its great, great YMCA hostel?
That´s It.

Love
Grandmom/ Grandfather

Gør det ikke IGEN!

Emerald. 24. oktober 2019

Så er det overstået. Emerald nået!
Der er dog ingen tvivl om, at mine ben er i fin form. Jeg stod jo bare ved vejen udenfor ROMA’s bygrænse, men i sol og varme (40 degrees C.) og med alle kiloerne. Så kom JANUS, 50 år, slagter i EMERALD m,v. Far til fire børn plus tre plejebørn. Kører nu og da
ned til Melbourne efter et læs kød (8 ts).

Jeg gik ud til førersiden og præsenterede mig. Spurgte, hvor han skulle til? TÆNK: Han sagde EMERALD, og jeg måtte slå i bildøren mange gange. Det blev en fantastisk god eftermiddag 3-400 km uden et hus ud over i et par byer. Op gennem Dividing Range
bjergene, der som vandskel deler øst- og vestgående floder. Her havde Aboriginals mange af deres hellige steder i disse smukke bjerge.

Jeg ville ALDRIG have kunnet gå mere end 1 km. Tåbeligt, men rart. Jeg havde jo,synes jeg selv, gjort en del, for at have Vorherre med?

Har sovet alene, jeg mener sovet i eget hotel. Mødte to x jyske piger på vej til campees i NZ. Vi, Louise, Dan og jeg, er lidt sammen kl. 15. Så flyver de hjem via Brisbane.. Jeg funderer over, hvad der skal ske med mig fra i morgen.

Tog eller bus ud til kysten (Gladstone), Det samme ned til Brisbane. Måske fremrykke Auckland et par dage med sit store, gode YMCA hostel? Det var DET.

KH morfar/ farfar

Scroll to Top